maanantai 15. joulukuuta 2014

15. päivä jouluiset browniesit





Näissä brownieseissa maistuu suklaan karpalon lisäksi kaardemumma ja pureskeltavaa tuovat pähkinät. Nämä voi hyvin myös pakastaa ja eikä maku kärsi. Kannattaa leikata browniesit pieniksi paloiksi, koska ne ovat melko makeita ja täyttäviä. Voihan sitä sitten ottaa toisen ja kolmannenkin palan jos yksi ei riitä ja miksi riittäisi ovat nämä sen verran hyviä!





100 g tummaa suklaata
100 g maitosuklaata
150 g voita
1 tl vaniljauutetta
1 dl hienoasokeria
1 dl ruokokidesokria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
½ tl kaardemummaa
3 kananmunaa
100 g  kuivattuja karpaloita
40 g erilaisia karkeasti pilkottuja pähkinöitä

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen tasalämmölle.

Sulata mikrossa suklaat ja voi. Lisää joukkoon vaniljauute ja sokerit.

Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe, kaardemumma ja leivinjauhe erillisessä kulhossa keskenään ja lisää suklaa-voi seokseen.

Vatkaa kananmunista kulhossa rakenne rikki ja lisää taikinaan. Sekoita hyvin. Sekoita lopuksi takinaan pähkinät ja karpalot.

 Paista uunin keskitasolla n. 30 minuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti