torstai 8. toukokuuta 2014

Tervetuloa mukaan!


Vihdoin sen sain tehtyä vuosien haaveilun jälkeen, oma leivonta blogi. Saapa nähdä saanko tuotua jotain uutta leivontablogien laajaan kirjoon, mutta lähiaikojen tavoitteeksi otan vain sen, että saan julkaistua blogissani herkullisia reseptejä ja houkuttelevia kuvia leivonnaisista.

Blogia päädyin pitämään pitkän harkinnan ja suunnittelun jälkeen vasta nyt oikeastaan siksi, että juuri nyt sille tuntui olevan oikea aika. Olen tällä hetkellä kotiäitinä ja päivät täyttyy vaippojen vaihdosta,soseruokailuista, koulukyydeistä ja läksyistä, joten kaipasin jotain ihan omaa harvojen hiljaisten hetkien täytteeksi. Siksipä tämä blogin aloittaminen tuntui hyvältä idealta. Päivittelenkin tätä blogia perheen ehdoilla silloin kun ehdin, mutta kuitenkin yritän tehdä sen säännöllisesti. Toivon, että pidätte resepteistäni. Kotona leipomukset ainakin katoavat nopeasti parempiin suihin, varsinkin kun naapuruston lapsetkin ovat jo oppineet siihen, että meillä leivotaan ja paljon, ja meille on myös aina tervetullut herkuttelemaan.

Eipä nyt tämän enempää jaarittelua vaan itse asiaan. Ehkäpä raotan leivonta historiaani myöhemmin lisää, jahka ensin pääsen kunnolla vauhtiin. Tämä on myös ensimmäinen blogini eli jos virheitä löytyy pahoittelen. Toivon oppivani tätäkin hommaa lisää matkanvarrella. Toivon myös, että kirjoitusvirheeni eivät aja teitä hermoromahduksen partaalle. Minulla käy usein niin, että tekstiä tulee niin nopeaan tahtiin, että osa jää matkankin varrelle.

Ihanaa kesän alkua kaikille ja toivottavasti jaksatte seurata blogiani.

- Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti