sunnuntai 30. marraskuuta 2014

1. luukku: Suklaatangot



Nämä suklaaherkut on helppo ja nopea valmistaa. Ainoa haastavuus on suklaa temperointi, jonka voi jättää väliinkin. Jos suklaata ei temperoi se suklaa herkästi, mutta jos tangot säilyttää jääkaapissa voi temperoinnin jättää väliinkin.


100g tummaa suklaata
60g kuivattuja hedelmiä
40g pähkinöitä


Voit laittaa myös laittaa vain kuivattuja hedelmiä tai pähkinöitä aivan oman maun mukaan.


Pilko hedelmät ja pähkinät pieniksi paloiksi.


Temperoi suklaa tai sulata suklaa mikrossa. Suklaantemperoinnin ohjeet löydät tästä http://mustaamarenkia.blogspot.fi/2014/08/suklaan-temperointi.html


Sekoita suklaaseen pilkotut hedelmät ja pähkinät. Laita seos silikonivuokaan (kaiken malliset muotit käy ei ole siis pakko tehdä tankoja. Oma muottini oli Ikeasta pitkulainen jääpalamuotti).


Anna tankojen kovettua. Voit nopeuttaa jähmettymistä laittamalla muotin jääkaappiin.


 Irrota tangot muotista ja nauti!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti